Joomla website laten maken

Wij maken er geen geheim van dat wij van Joomla houden. Door de vele mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid is Joomla een van de meest gebruikte contentmanagementsystemen ter wereld. Momenteel draaien meer dan 90 miljoen websites op dit populaire platform. Wij houden de markt voor CMS'en continue in de gaten en testen geregeld verschillende CMS-platformen. Toch komen wij in veel gevallen uit bij Joomla als het gaat om het managen van content. De mogelijkheden die standaard aanwezig zijn in combinatie met de flexibiliteit maken het een geweldig systeem om mee te werken. Met Joomla is vrijwel niets onmogelijk. En zit het niet standaard in Joomla dan bouwen wij het voor u.

Waarom Joomla?

Joomla is wanneer het goed wordt gebruikt een veilig en snel systeem. Veel ontwikkelaars hebben Joomla omarmt en maken de meest handige tools om de bezoekers van de website zo goed mogelijk te bedienen. Veel aandacht wordt geschonken aan veiligheid. Met enige regelmaat worden er dan ook veiligheidspatches uitgegeven. Daarnaast is Joomla zo aan te passen dat het voor ontwikkelaars volledig op maat kan worden gemaakt. Dit is dan ook exact wat we doen wanneer wij websites bouwen voor onze klanten. Wij richten het platform zodanig in dat u snel uw weg weet te vinden. Alles wordt speciaal voor u op maat gemaakt.

Veiligheid gewaarborgd door updates & security patches

Omdat Joomla een veel gebruikt CMS is, wordt het net als Wordpress en Drupal regelmatig 'getest' door hackers. Zij proberen dan ingangen te vinden om in te breken op de website. Vervolgens hebben ze meestal als doel deze te misbruiken, door bijvoorbeeld het mailsysteem over te nemen en spam te versturen. Gelukkig komt dit maar zeer zelden voor en als het al voorkomt dan zijn het vaak verouderde versies die niet goed zijn ingericht en onderhouden. Dat er een gehele up-to-date joomla-website wordt gehackt komt gelukkig vrijwel nooit voor. Het ontwikkelteam van Joomla zit er 24/7 bovenop en geeft zodra nodig direct een veiligheidspatch uit. Er zijn echter nog meer zaken die belangrijk zijn om hackers geen kans te geven in te breken op uw website. Dit zijn onder andere een dubbele inlogbeveiliging en het automatisch laten blokkeren van verdachte IP adressen. In het laatste geval zal het IP adres worden geblokkeerd zodra deze heeft proberen in te loggen en 6 of 8 keer een foutieve inlogcode heeft gegeven. Zo zijn er nog tal van zaken die gedaan kunnen worden om uw website beter te beveiligen.

Functies die u zult waarderen

Wanneer u een pagina bewerkt, zult u zien dat het allemaal niet ingewikkelder is dan het werken met een tekstverwerkingsprogramma zoals Microsoft Word. De iconen zien er voor een groot deel hetzelfde uit en ook de functies komen sterk overeen. Ook het aanleggen van hyperlinks en het invoegen van foto's zijn erg eenvoudig. Om in Joomla een artikel aan te maken of te wijzigen hoef je dus echt geen computer expert te zijn. Iedereen die met Microsoft Word overweg kan, kan ook met Joomla overweg.

Wie werken er met Joomla?

Naast veel overheidsorganisaties en NGO's zijn er tal van multinationals die gebruik maken van een Joomla-based platform.