Elektrisch rijden

SERES is een wereldwijd opererende autofabrikant die intelligente elektrische voertuigen produceert om veiligere, schonere en duurzamere gemeenschappen te creëren. SERES-technologieën zijn gericht op het leveren van verbeterde veiligheid, gemak en prestaties voor een wereldwijde markt. SERES bezit en exploiteert productie-, assemblage- en onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten in de VS, China en Japan.

Stel zelf je droomauto samen

Met behulp van de ingebouwde configurator kun je eenvoudig en snel een offerte aanvragen. Een rekenblad zorgt ervoor dat de adviesprijzen direct zichtbaar worden. 

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Wanneer het gaat om aantrekkingskracht gaat zegt een beeld meer dan duizend woorden. Dat geldt natuurlijk zeker bij zo'n mooie auto als de SERES. Werkelijk ieder hoekje van de auto is goed te zien op één van de vele afbeeldingen. Naast de vele afbeeldingen zijn er ook veel video's te bekijken.  

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom het merk kun je je eenvoudig aanmelden voor de nieuwsbrief. Met de geavanceerde mailing software kunnen de beheerders verschillende segmenten snel en eenvoudig een nieuwsbrief versturen. 

seres3 new