Orient plaza

Heb je weinig tijd, maar wil je toch lekker en snel eten? Kies dan voor Orient Drive, de afhaal- en bezorgservice van Orient Plaza. Met Orient Drive geniet je ook thuis van de lekkerste Oosterse gerechten van Orient Plaza. De menukaart van Orient Drive bestaat uit een selectie van de populairste gerechten uit de vier Aziatische restaurants. Je hebt onder andere keuze uit Japanse sushi, Indonesische specialiteiten en Chinese Dim Sum hapjes. De keuze is zeer divers; er is voor ieder wat wils. De warme maaltijden van Orient Drive zijn ook altijd gemakkelijk op te warmen in de magnetron, gewoon in de verpakking. Ideaal als je nog restjes over hebt en ook de volgende nog wilt genieten van een smakelijke Aziatische maaltijd.

Postcodecheck

Met de postcodecheck controleer je eenvoudig of er bij jouw in de buurt wordt bezorgd. Bestellingen worden thuisbezorgd vanaf € 25,-. 

Mobile first

Omdat de meeste bestellingen vandaag de dag op een mobiele telefoon gedaan worden hebben we dit dan ook als uitganspunt genomen. Met de nieuwe site is het nog eenvoudiger om op je telefoon de lekkerste gerechten te bestellen. Het afrekenen gaat eenvoudig door een single form checkout en betalen doe je met IDEAL of contant aan de deur.