extension24Wanneer u specifieke wensen heeft, gaan we graag eerst met u om de tafel zitten. Een website laten maken kan in sommige gevallen een complexe aangelegenheid zijn waarvoor goed overleg noodzakelijk is. Nadat u aan ons uw wensen kenbaar heeft gemaakt, zullen we een vertaling maken naar toepassingen en functionele eisen. Vervolgens sturen wij u een heldere offerte toe waarna we bij akkoord een vervolgafspraak inplannen. Tijdens die meeting analyseren we stap voor stap uw doelgroepen en brengen tevens uw doelstellingen in kaart. Daarna doen wij u een voorstel voor ontwerp en functionaliteit.

Onze vaste werkwijze

Tijdens de intake laten wij u aan het woord. Wij horen graag welke plannen en doelen u met uw nieuwe website of applicatie voor ogen heeft. Wellicht heeft u al ideeën over hoe deze bereikt kunnen worden. We bekijken dan ook welke online marketing activiteiten geschikt zijn en wellicht kunnen worden gebruikt. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat wel en wat niet werkt op het internet. In deze fase hoeven daar nog geen definitieve keuzes in te worden gemaakt, maar het is goed te weten waar rekening mee moet worden gehouden voordat er met de bouw wordt begonnen. Na de briefing en inventarisatie hebben we al een behoorlijk beeld welke kant we op moeten.

Webdevelopment

webdevelopVervolgens gaan we verder met de uitwerking creëren we een concept waarin eventuele toepassingen zijn opgenomen. Ook bekijken we op welke elementen het meeste gewicht moet komen te liggen. De lay-out en look & feel worden in deze fase op papier gezet. In de volgende fase zullen we een concreet voorstel doen voor ontwerp.
Nadat het ontwerp is goedgekeurd beginnen we met de bouw van de website. Afhankelijk van de omvang van de website zal de bouw tussen de 1 en de 6 maanden in beslag nemen. Tussentijds zullen er nog verschillende momenten van overleg zijn om een en ander eventueel bij te sturen.

Testen & bijsturen

Vlak voor oplevering krijgt u uw inloggegevens zodat we kunnen beginnen met het testen van de geïmplementeerde toepassingen. Nadat de website goed is getest en alles vlekkeloos loopt kan de website uiteindelijk live worden gezet. Wanneer wij de site niet beheren, zullen wij de beheerders een training op locatie geven zodat zij exact weten hoe de website kan worden onderhouden.

Evaluatie

Nadat de website twee maanden live staat evalueren we of de doelstellingen zijn gehaald en sturen we waar nodig bij. Doordat we vanaf dag 1 al analyse software hebben geïnstalleerd, weten we exact waar we eventueel moeten bijsturen.

 

Bel mij terug
Offerte aanvragen
1000 tekens over