Joomla world conference 2017

Van 17 t/m 19 november zullen we aanwezig zijn op het Joomla world conference in Rome. Het JWC is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij professionals, ontwikkelaars, developers en gebruikers elkaar ontmoeten, elkaar bijpraten en de laatste nieuwtjes delen. 

jwc15 logoHerstellen gehackte site

herstellengehacktesite51Wanneer je website gehackt is dan kunnen wij deze voor je herstellen en opschonen. Naast het herstellen en opschonen zullen we de kwetsbaarheden aanpakken en zullen er indien nodig updates gedraaid worden. Een gehackte Joomla website is er altijd één die niet up to date is gehouden. Wanneer het door een onveilige extensie is gebeurd zullen we deze verwijderen.

 

Onderhoud & monitoring

monitoring joomla2Met de webmaster strippenkaart kun je alle voorkomende werkzaamheden laten uitvoeren. Van het plaatsen van afbeeldingen en teksten tot het toevoegen van extra pagina's en video's. Ook het laten toevoegen van extra functionaliteiten is mogelijk. Naast werkzaamheden aan de website zelf is het ook mogelijk Google producten zoals Analytics en webmastertools te laten installeren.

 

Hosting

joomlahostingOnze servers zijn speciaal ingericht voor het hosten van Joomla websites. Afhankelijk van de omvang van je website, het verkeer dat er per maand op komt en de rekenkracht die nodig is voor eventuele scripts zullen we je website plaatsen op een daarvoor geschikte server.  Deze server is door ons ingericht en voorzien van alle best practices veiligheidsmaatregelen.

 

Security

joomlabeveiligingMet onze tools houden wij je website 24/7 in de gaten. Mochten er belangrijk bronbestanden gewijzigd worden dan zien wij dit meteen en zullen direct ingrijpen in het geval dit niet door u of de beheerder is gedaan. Ook zullen we de website periodiek scannen op kwetsbaarheden en virussen.  De gebruikte extensies zullen we updaten en zorgen er daarnaast voor dat Joomla altijd up to date is. De veiligheidspatches en updates zullen wij voor u installeren.

 

Extensies & plugins

extension24Wanneer je extra functionaliteiten wilt dan zijn in vrijwel altijd bestaande oplossingen voor. Soms zijn er echter geen extensies nodig voor iets dat je wilt en is het beter de standaard Joomla functionaliteit te gebruiken. Wij zullen de best passende extensie voor u selecteren en installeren. Indien de extensie nog niet bestaat kunnen wij deze voor u bouwen.

 

Upgrade

joomlaupdate2Wij upgraden je 1.5 of 2.5 versie naar de laatste 3.x versie. Vanaf dan ben je weer maximaal beschermt en kun je gebruik maken van de nieuwste extensies. Vooraf zullen we de site altijd eerst analyseren zodat we een goede inschatting kunnen maken van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd.