Tijdens de SEO cursus leert u zelfstandig de fijne kneepjes van het zoekmachine optimaliseren. Omdat Google momenteel nog steeds 95% van de markt in handen heeft zal de cursus voornamelijk hier op zijn toegespitst. Ook actuele wijzigingen in het algoritme zullen worden behandeld.

Gedurende de training zullen onder andere onderstaande zaken aan bod komen:

 

  • zoekwoord analyse
  • concurrentie analyse
  • website architectuur
  • technisch ontwerp
  • het creëren van content
  • linkbuilding strategie

 

seocurus314x235Na de cursus zijn de deelnemers zelf in staat om op een effectieve manier het vak van zoekmachine optimalisatie te beoefenen. Omdat teksten een belangrijk onderdeel uitmaken van het optimaliseren zal er ook aandacht worden geschonken aan het schrijven van teksten en persberichten.

SEO-software 

Tijdens de cursus maken we gebruik van de software van link assistant. Dit zijn krachtige programma's om websites, posities in Google en concurrenten te analyseren. Deze software zal tijdens de cursus ter beschikking worden gesteld.

Kleine groepen

Om de websites van alle cursisten te behandelen en de benodigde aandacht te geven zijn de groepen niet groter dan 4 personen. Branche specifieke mogelijkheden komen hiermee ruim aan bod.

 

Keizer Karel webdesign verzorgt voor ons de maandelijkse nieuwsbrief waar we erg tevreden over zijn. Toen ik vernam dat ze ook een SEO cursus gaven heb ik me hier direct voor ingeschreven. De cursus van drie ochtenden was helder en duidelijk opgezet. Er was genoeg ruimte voor eigen inbreng en de focus lag op je eigen bedrijf. Na de cursus trok onze webshop 26% meer bezoekers en converteerde stukken meer. Ook werden er handige verbeterpunten gegeven. Het is een cursus op maat en ik kan het iedereen aanraden die zijn bedrijf digitaal beter op de kaart wil zetten.
Drs N. NaphausenCommunicatie & PR - demuseumwinkel.com

 

 


Kosten & data

dinsdag 12 juni 2018
13:00 - 17:00
dinsdag 19 juni 2018 
13:00 - 17:00
dinsdag 26 juni 2018 
13:00 - 17:00

Kosten 650,- * p.p. (3 dagdelen) 

* prijs is exclusief BTW.

Inschrijven

Bel mij terug