seokeizerkarelZoekmachines bepalen de ranking van uw internetsite op basis van een algoritme. Met deze formule bepaalt de zoekmachine of uw site relevant is voor de zoektermen die worden ingevoerd. Het zoekmachine optimalisatie traject bestaat uit verschillende onderdelen. Wij adviseren u graag om het beste resultaat uit uw zoekmachinemarketing te halen.

Na een gedegen concurrentie analyse weten we exact welk onderdeel van het zoekmachineoptimalisatieproces de meeste aandacht verdient. Hieronder ziet u in het kort de verschillende fasen die we doorlopen bij een optimalisatie traject. Dit traject kan waar nodig worden uitgebreid en herhaald.

Het SEO-traject stap voor stap

 

Zoekwoordanalyse en selectie
Voordat we beginnen met een zoekmachine optimalisatie traject voeren we een zoekwoordanalyse uit. Zo kunnen we de meest waardevolle zoekwoorden op sporen en selecteren. Waardevolle zoekwoorden zijn woorden waarmee u wilt scoren en waarop vaak wordt gezocht. 

Concurrentieanalyse
Elk optimalisatie traject vervolgt met een gedegen concurrentie analyse. Wie zijn uw grootste concurrenten? En welke zoektermen gebruiken zij? Dit zijn slechts twee van de vele vragen die voor elk SEO-traject aan de orde komen.

Eventuele technische obstakels verwijderen
Alle technische aspecten van uw website worden doorlopen en waar nodig worden er obstakels voor Google weggenomen.

SEO tekstschrijven
De teksten van uw website worden ontwikkeld of herschreven en geoptimaliseerd. Ze worden gebaseerd op eerder gevonden zoektermen.

Linkbuilding
Een belangrijk onderdeel van SEO is het zogenaamde off page traject. Zoekmachines bepalen de waarde van uw site mede door het aantal (waardevolle) links die naar uw site leiden. Hoe hoger de autoriteit van deze sites des te waardevoller de link. Het verzamelen van waardevolle links is dan ook de volgende stap in het optimalisatietraject.

Hogere rankings in de zoekmachine
Uiteindelijk zorgt Keizer Karel Webdesign ervoor dat uw site een betere positie krijgt in de ranking van de zoekmachine. Omdat dit een continu proces is (uw concurrenten zitten ook niet stil!) nemen wij dit graag voor langere tijd voor u uit handen. Eenmaal een goede ranking in de zoekresultaten levert u veel extra bezoekers op.

De conversie die u op deze manier uit SEO creëert is geheel gratis. Neem daarom vandaag nog contact op voor een gratis SEO scan.

 

Bel mij terug
Offerte aanvragen
1000 tekens over