google adwords orange1Het voordeel van adverteren op het internet (Search Engine Advertising) is dat je heel doelgericht te werk kan gaan. Dit kan door een enkel zoekwoord of een combinatie van zoekwoorden in te zetten met een Adwords-campagne. Omdat het mogelijk is de advertenties in één specifiek geografisch gebied te tonen, is Adwords ook voor ondernemers die actief zijn in één bepaalde regio zeer interessant.

SEA: betalen per klik

Alhoewel er meerdere betaalmodellen zijn voor het adverteren op het internet, is het zogenaamde PPC-model de meest gebruikte. PPC staat voor 'pay per click'. U betaalt alleen wanneer er op de advertentie wordt geklikt en de bezoeker dus ook daadwerkelijk op uw website terecht komt. Met 95% van de search markt in handen is Google verreweg het grootste advertentieplatform als het gaat om deze vorm van adverteren. 

Rendement op investering

Met Google Adwords bent u op dát moment zichtbaar dat mensen op zoek zijn naar uw diensten of producten. Het voordeel van Search Enging Advertising ten opzichte van SEO (Search Engine Optimization) is dat u direct resultaat zien. Een ander voordeel is dat u vrij nauwkeurig kunt berekenen wat het rendement is. Zeker wanneer de advertentie naar een productpagina leidt waarbij de bezoeker tot een aankoop kan overgaan. Om een maximaal rendement te behalen sturen wij uw Adwords-campagne continue bij. Proactief voeren wij verschillende testen uit om erachter te komen wat voor uw specifieke situatie het meeste rendement oplevert.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Na het opzetten van de Adwords-campagne monitoren wij de campagne nauwgezet en sturen wij deze constant bij op basis van de data die tot dan toe is verzameld. Daardoor haalt u het maximale rendement uit uw online campagne. Maandelijks krijgt u een rapport en houden wij u op de hoogte van de laatste stand van zaken. Op deze manier kunt u zich blijven richten op uw core business.

Adwords in het kort

  • Maximaal rendement
  • Effectieve campagnes
  • Conversie optimalisatie

Neem vandaag nog contact op en vraag naar de mogelijkheden.

adwords certified 64x64

 

Bel mij terug
Offerte aanvragen
1000 tekens over