CMS | Website beheer

Met het content management systeem kunt u eenvoudig artikelen plaatsen (in het geval van een webshop producten), tekst wijzigen en afbeeldingen plaatsen. Daarnaast is het in veel CMS systemen mogelijk om snel en eenvoudig extra functionaliteiten toe te voegen door het installeren van plugins en extensies.

Voor ieder project dat we starten zullen we eerst goed in kaart brengen welke functionaliteiten u nodig heeft. Nadat we dit hebben gedaan zullen we bekijken wel CMS het best bij u past. Wilt u een eenvoudig te beheren website dan nemen we in de meeste gevallen Joomla of Wordpress. Wilt u een webshop dan kiezen we in veel gevallen voor Opencart. Dit is een CMS dat speciaal is gemaakt voor webshops.

Om ervoor te zorgen dat we altijd het maximale uit het CMS kunnen halen hebben we een selectie gemaakt uit de vele CMS systemen. Deze systemen kennen we door en door en blijven constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Uiteindelijk is het CMS een tool en ervan uitgaande dat veel tools tegenwoordig van goede kwaliteit zijn is de kennis en kunde van degenen die ermee gaat werken nog belangrijker.

Wilt u weten welk systeem het best bij u past? Neem dan nu contact op.