logo smc papendal111

topsportenSport Medisch Centrum Papendal is hét instituut als het gaat om topsportzorg. Met meer dan veertig jaar ervaring zijn ze al jaren de nummer 1 in topsportzorg. Met meer dan 39 sportartsen, fysiotherapeuten, cardiologen en bewegingswetenschappers levert de SMCP elke dag alle mogelijke vormen van topsportzorg onder één dak. Het is niet voor niets dat vele topsporters de weg naar het sport medisch centrum papendal goed weten te vinden.  

vervolgsmcpipad1Van Sport Medisch Centrum Papendal kregen we de opdracht de website te voorzien van een eenvoudig te beheren CMS. Daarnaast moest het CMS voldoende SEO-mogelijkheden hebben, zodat de medewerkers van SMCP de site uiteindelijk zelf konden bijhouden voor optimalisatie. 

Dubbele menustructuur

Aangezien er behoorlijk veel diensten worden aangeboden hebben we gekozen voor een dubbele menustructuur. Op deze manier blijft de site overzichtelijk en zijn de diensten gescheiden van de algemene zaken. Het vaste topmenu is voorzien van standaard menu items, zoals contact, over ons, en een nieuwspagina. Het extended menu is geheel gereserveerd voor het diensten aanbod.   

 

smcpipad1Contentmanagementsysteem

Het contentmanagementsysteem is geheel aangepast en voorzien van alleen datgene dat nodig is om de site te beheren. Naast een top administrator account met uitgebreide rechten zijn er ook aanvullende rollen aangemaakt. Iedere rol krijgt op deze manier andere rechten binnen het systeem.  

 

 

 

 

mcbookairsmcp

 

 

 

 

Bel mij terug
Offerte aanvragen
1000 tekens over