logohippisch

lessenhippischcentrumAl meer dan twintig jaar is Hippisch Centrum Groesbeek hét adres als het gaat om ruitersport in de omgeving van Nijmegen. De lessen worden gegeven door professionele en gediplomeerde instructeurs. De Groesbeekse manege ligt aan de rand van het Reichswald en leent zich daarmee uitstekend voor het maken van prachtige buitenritten.

hippischipad1

Om de bezoeker van de site al direct een indruk te geven van de manege-activiteiten staan de meest belangrijke activiteiten op de homepage vermeld. Daarnaast bevat de homepage ook direct het laatste blog- en nieuwsartikel.

Aanmeldformulieren

Omdat er door de manege veel activiteiten, proeven en andere zaken worden georganiseerd waar mensen zich voor moeten aanmelden, zijn er verschillende formulieren in de website gebouwd. Deze zijn niet alleen handig voor de mensen die zich moeten aanmelden, maar ook voor de administratieve afhandeling van de aanmeldingen.

Koppeling Mailchimp

Hippisch Centrum Groesbeek is erg actief en er worden dan ook regelmatig clinics of andere activiteiten georganiseerd. Om ervoor te zorgen dat iedereen tijdig op de hoogte is van alle activiteiten worden er online nieuwsbrieven verstuurd. Mensen die zich via de website registeren worden direct aan de database van Mailchimp toegevoegd.  

Facebook integratie

Dat het Hippisch Centrum Groesbeek een levendige manege is blijkt uit het zeer veel gebruikte Facebook account. Bijna dagelijks worden er berichten gepost op Facebook over het reilen en zeilen op de manege. De Facebook pagina is direct vanaf de website te openen, hiervoor hoeft de bezoeker de website dus niet te verlaten.  

www.hippischcentrumgroesbeek.nl
facebookhippischcentrum1

 

Bel mij terug
Offerte aanvragen
1000 tekens over