logodurgol

 durgolkeuzehulp1Durgol is het nummer één merk in ontkalken. Al jaren wint het met afstand alle tests op het gebied van ontkalken van zowel Duitse als Nederlandse consumenten organisaties. Met meer dan 2000 verkooppunten in Nederland en België en veel trouwe klanten is het merk niet meer weg te denken uit tal van Nederlandse huishoudens. Durgol, heeft Keizer Karel webdesign & online communicatie gevraagd om de website geheel te vernieuwen, zowel het design als het CMS.  

Na een uitgebreide intake met verschillende gesprekken is besloten de volgende functionaliteiten toe te voegen:

  • een keuzehulp om snel de juiste ontkalker te vinden voor ieder specifiek apparaat
  • een store locator zodat mensen snel kunnen zien waar Durgol te verkrijgen is
  • een webshop

Keuzehulp

Door middel van de keuzehulp is het mogelijk gemaakt om voor ieder apparaat het juiste bijpassende ontkalkingsmiddel te vinden. Binnen drie stappen weet de gebruiker precies welke ontkalker nodig is. Het advies is voorzien van een video en een uitgebreide gebruikershandleiding. Daarnaast kan het meest geschikte product ook direct worden besteld.

durgolverkooppunt1

Store locator

Met de store locator kan snel en eenvoudig het dichtsbijzijnde verkooppunt worden gevonden. Er kan worden gezocht op postcode, straatnaam en plaats. Met meer dan 2000 verkooppunten in Nederland en België is het dichtstbijzijnde verkooppunt nooit ver weg.

Shop 

Naast 2000 verkooppunten in Nederland en België is er ook besloten een webshop te bouwen. Hier kan in drie stappen een product naar keuze worden besteld. 

www.durgol.nl

 

 

durgollaptop1

 

Bel mij terug
Offerte aanvragen
1000 tekens over