BliXem Kookt

Heb je weinig tijd, maar wil je toch lekker en snel eten? Bestel dan eenvoudig de gerechten naar keuze op de website www.blixemkookt.nl. Je maaltijd wordt afgeleverd op de afhaallocatie die je vooraf hebt opgegeven. Er zijn momenteel al meer dan 25 afhaallocaties en er komen iedere dag nieuwe afhaallocaties bij. Er is er altijd dus wel een bij jou in de buurt. BliXem Kookt is daarnaast een maatschappelijk verantwoorde keuze: bij BliXem krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om onder professionele begeleiding werkervaring op te doen in de keuken. Zij bereiden, wegen en verpakken de maaltijden.
BliXem Kookt denkt aan het milieu en maakt enkel gebruik van duurzame, biologisch afbreekbare verpakkingsmaterialen. Uitgegeten? Je maaltijdbakje kan zo in de gft-container!

Alle afhaallocties overzichtelijk op de kaart

locatiesnewOp de pagina afhaallocaties zie je overzichtelijk welke afhaallocatie het dichtst bij jou in de buurt zit. Tevens zie je hier van wanneer tot wanneer de afhaallocatie geopend is. 

 

 

 

 

Mobile first

vrouwtelefoon1Omdat de meeste bestellingen vandaag de dag op een mobiele telefoon gedaan worden hebben we dit dan ook als uitganspunt genomen. Met de nieuwe site is het nog eenvoudiger om op je telefoon de lekkerste gerechten te bestellen. Het afrekenen gaat eenvoudig door een single form checkout en betalen doe je met IDEAL.